Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kartoffelgryde med lam

Kartoffelgryde med lam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
750 g.hakket lammekød
1000 g.kartofler
2 courgetter
 salt
 peber
3 skiverfranskbrød uden skorpe
1 ds.flåede tomater
2 løg
1 tsk.paprika
1 kvistbasilikum
1 kvistrosmarin
3 dl.fløde
50 g.reven emmentalerost
10 g.smør/margarine
1 bdt.purløg
 


Opskrift:

Skræl kartoflerne, skær dem i tynde skiver, læg dem i koldt vand. Skyl courgetterne og skær også dem i skiver, der lægges i en si og drysses med groft salt. Brødet smuldres ned i en stor skål. Hæld tomaterne med lidt af væden ved. Tilsæt lammekødet samt de pillede, finthakkede løg. Drys med salt, peber, paprika og de friske eller tørrede krydderurter. Rør det til en fars. Hæld 4 spsk fløde i et stort ovnfast fad. Læg et lag tynde, afdryppede kartoffelskiver over bunden. Drys med salt og peber. Derefter lægges de skyllede courgetter, kød og kartofler lagvis. Slut med kartofler. Der skal krydres mellem hvert lag. Drys et lag reven ost over retten og fordel smørklatter på. Læg låg (eller alu-folie) på fadet og stil det i en varm ovn ved 200 grader i 45 min. Det sidste kvarter fjernes låget, så overfladen kan blive gylden. Drys fint klippet purløg over fadet. Given grøn salat til




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 4043 gange,
og udskrevet 86 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu