Kartoffelgryde med fiskeruller

Kartoffelgryde med fiskeruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3-4 løg
2-3 kg.kartofler
 Fiskefileter gerne blandede
 Olie
 krydderier (peber salt mm.)
 
Opskrift:
Skræl løgene og skær dem i ringe. Læg dem i bunden af en varm gryde med et par spsk. olie og lad dem brune et øjeblik.

De skrællede, skivede kartofler kommes i gryden, og der hældes 2-3 dl vand ved. Lad dem koge 20 min. ved svag varme.

Vend fiskefileterne i krydderierne og rul dem til ruller. De kan evt sikres med en tandstikker.

Rør kartofler og løg sammen og læg fiskerullerne ovenpå og læg låg på igen og lad dem dampe i 3 min.





karakterer:
Opskriften er vist 6868 gange,
og udskrevet 97 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-02-21 15:57:20
Enkel og genial opskrift. Tror den stammer fra en af Brugsens bøger. "75 opskrifter med fisk", tror jeg den hedder. Jeg prøvede denne opskrift for år tilbage (ca. 1981). Vi fangede selv fladfisk ud for Nakkehoved Fyr i 30 m rødspættegarn (licensen var i orden), og på et tidspunkt havde jeg fået til opgave, at arrangere en sammenkomst for unge mennesker med overnatning i telte. Jeg havde en stor suppegryde, og lavede plads til 8-9 kilo kartofler samt den sidste uges fangster af rødspætter og skrubber. For at strække maden, lagde jeg et rugbrød frem. AL maden blev spist, og alle klagede kun over, at de havde spist for meget pga. den gode smag. Flere spiste ikke fisk normalt, men denne ret fik dem omvendt til fiskespisere.