Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Orientalsk kartoffelgryde

Orientalsk kartoffelgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.kartofler
1 stor gulerod
100 g.champignon
1 peberfrugt
2 spsk.olie
1 spsk.stærk karry
2.5 dl.bouillon
2 tsk.soya
100 g.bønnespirer
1 tsk.salt
2 spsk.creme fraiche 18%
 
 Tilbehør:
 ris
 


Opskrift:

Kartofler koges med skræl, pilles og skæres i store tern. De øvrige grønsager renses og skæres i små tern og svitses i olie/karry. Bouillon, soya og salt tilsættes og retten koger 10 min. ved svag varme. Bønnespirerne tilsættes det sidste min. og retten smages til med salt. Gryden tages af kogepladen og creme fraichen vendes i. De varme kartoffeltern vendes i. Retten trækker et par min., serveres derefter med kogte ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7278 gange,
og udskrevet 193 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu