Vueltagryde

Vueltagryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt af : Mercia

Indsendt :      Red:

Vueltagryde, billede 4 Vueltagryde, billede 1 Vueltagryde, billede 2 Vueltagryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.svinekød i tern
30 g.smør
100 g.bacon i tern
2-3 fedhvidløg
 
1 ds.flåede hakkede tomater
1 grøn peberfrugt
250 g.champignoner
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
1 spsk.paprika, delikatesse
 
1 glasgrønne oliven med paprika
2 dl.svinebouillon
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Smørret brunes let i en gryde. Kom skinkekød, bacontern og hvidløg i tynde skiver i gryden og svits til kødet er brunet.

Hakkede tomater, peberfrugt i strimler og champignoner i skiver kommes i gryden. Salt, peber og paprika drysses over.
De grønne oliven deles og blandes forsigtigt med grydens indhold.
Fløden og bouillon tilsættes. Retten skal derefter koge ved svag varme i ca. 45 min.

Retten smages til med salt og serveres med lidt hakkede oliven og løse ris.


karakterer:
Opskriften er vist 23687 gange,
og udskrevet 953 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Camilla Niebuhr   -  2016-01-31 16:48:04
Smager helt fantastisk...

Laila Jespersen  -  2012-08-14 15:19:23
Jeg havde prøvet retten et par gange og syntes at den var ganske god. En dag prøvede jeg med gullashkød i stedet for - det gav retten en ny dimension og den bliver fremover lavet sådan.