Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Poulard i paprika ( Stegeso )

Poulard i paprika ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Poulard

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 poulard
 salt
 peber
2-3 løg
250 g.champignon
1 spsk.tomatpure
2.5 dl.fløde
 paprika
 


Opskrift:

Skær poularden ud i portionsstykker. Gnid dem med salt og peber og anbring dem i den gennemfugtet stegeso. Hæld fløde ved og lad retten stege ved 200 grd. i ca. 1 time Drys finthakket løg og champignon over kødstykkerne og lad stegesoen stå i ca. 15 min. i ovnen Kødet er gennemstegt når kødsaften er helt klar Smag skyen til med paprika Serveres med kartoffelmos eller løse ris







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9014 gange,
og udskrevet 367 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu