Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Poulard i paprika ( Stegeso )

Poulard i paprika ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 poulard
 salt
 peber
2-3 løg
250 g.champignon
1 spsk.tomatpure
2.5 dl.fløde
 paprika
 
Opskrift:
Skær poularden ud i portionsstykker. Gnid dem med salt og peber og anbring dem i den gennemfugtet stegeso. Hæld fløde ved og lad retten stege ved 200 grd. i ca. 1 time Drys finthakket løg og champignon over kødstykkerne og lad stegesoen stå i ca. 15 min. i ovnen Kødet er gennemstegt når kødsaften er helt klar Smag skyen til med paprika Serveres med kartoffelmos eller løse ris


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9444 gange,
og udskrevet 399 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu