Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Oksefilet med Auberginer

Oksefilet med Auberginer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Salling

Indsendt :



Ingredienser:
1500 g.oksefilet med fedtlag
 Groft salt
 peber fra kværn
1500 g.auberginer
 Salt
2 spsk.olie
2-3 fedhvidløg
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 250 grader. Læg stegen på risten over en bradepande. Brun den i ca. 10 min. eller til fedtet er gyldent. Tag stegen ud af ovnen, dæmp ovnvarmen til 150 grader. Gnid stegen med salt og peber og stik et stegetermometer i den. Sæt atter stegen i ovnentil stegetermometeret viser 57°. 62° afhængig af, hvor rød stegen ønskes. Det tager far 45 min. til 1 1/2 time afhængig af kødets tykkelse. Skær auberginerne i skiver og drys dem med salt. Lad dem stå en halv times tid. Tag stegen ud af ovnen og lad den stå tildækket i 15-20 min eller længere. Skyl aubergineskiverne og dup dem af. Steg dem i olie med knust hvidløg til de er faldet sammen. Skær oksefileterne i skiver og servér. er der lidt sky fra stegen, serveres den til.

Stegte auberginer, kartofler kogt med mynte og sky fra stegen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12925 gange,
og udskrevet 399 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu