Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Steak med indstegt gorgonzola

Steak med indstegt gorgonzola, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksesteak

Ukendt oprindelseslandKilde : Salling

Indsendt :





Ingredienser:
4 møre steaks ca. 1 cm tykke - 200 g. pr. stk.- her kan anvendes tykstegsfilet inderlår eller klump
 
100 g.gorgonzola
0.5 tsk.paprika
20 g.smør
 Groft salt
 hvid peber
1 dl.bouillon
1 dl.tør hvidvin
 
 Salat:
10-20 radiser
1 agurk
4 tomater
1 stort salatløg
1 bdt.dild
 
 Dressing:
3 spsk.olie
1 spsk.estragoneddike
1 tsk.dijonsennep
2 fedhvidløg
 


Opskrift:

Tilbered først salaten og arrangér den dekorativt i et dybt fad. Pisk dressing sammen og stænk den over salaten, eller servér den separat i en lille skål. Skær en lomme i steakene med en lille skarp og spids kniv. Det kan være vanskeligt, så man kan i stedet for banke kødet tyndt ud eller få slagteren til at skære lange tynde steaks, der kan foldes om osten. Drys lidt salt og paprika på kødet eller ind i lommen. Kom 1/4 af osten ind i hver lomme og luk den så godt som muligt med kødpinde.Brun og steg steakene ca. 1 min på hver side. Drys salt, peber og paprika på. Tag steakene af panden og læg dem på varme tallerkener. Kom bouliion og hvidvin på panden og kog det et øjeblik før det hældes ved steakene. Smag skyen til.

Servér steakene med salaten og evt. små kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6194 gange,
og udskrevet 110 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu