Steak med indstegt gorgonzola
Hovedingrediens : Oksekød - Oksesteak Kilde : Salling Indsendt : Red : |
|
|
Tilbered først salaten og arrangér den dekorativt i et dybt fad. Pisk dressing
sammen og stænk den over salaten, eller servér den separat i en lille skål.
Skær en lomme i steakene med en lille skarp og spids kniv. Det kan være
vanskeligt, så man kan i stedet for banke kødet tyndt ud eller få slagteren til
at skære lange tynde steaks, der kan foldes om osten. Drys lidt salt og paprika på
kødet eller ind i lommen. Kom 1/4 af osten ind i hver lomme og luk den så godt
som muligt med kødpinde. Brun og steg steakene ca. 1 min på hver side. Drys salt, peber og paprika på. Tag
steakene af panden og læg dem på varme tallerkener.
Kom bouillon og hvidvin på panden og kog det et øjeblik før det hældes ved steakene.
Smag skyen til.
Servér steakene med salaten og evt. små kartofler. |
|
Opskriften er vist 7639 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne