Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tykstegsfiletbøffer med svampefyld

Tykstegsfiletbøffer med svampefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Tyndstegsbøf

Ukendt oprindelseslandKilde : Salling

Indsendt :



Ingredienser:
2 tykstegsbøffer
30 g.smør
3 chalotteløg
2 fedhvidløg
250 g.svampe f.eks. markchampignon eller østershatte
1 bdt.persille
 Groft salt
 peber
1 dl.hvidvin
2 tomater
2 spsk.findelte basilikumblade
 
Opskrift:
Gør svampene rene og pil løgene. Snit begge dele og svits det i smørret. Kom hakket persille, 1 tsk. groft salt og lidt kværnet peber i. Kog det til væden er fordampet. Tag gryden af varmen og køl blandingen lidt af. Skær en lomme i tykstegsbøffen, drys lidt salt og peber i. og kom så meget svampefyld i, som der er plads til, luk lommen så godt som muligt med kødpinde. Brun og steg bøffen i smør på en pande, 6-10 min. på hver side, afhængig af hvor rød den skal være. Drys salt og peber på under stegningen. Lad bøffen hvile et par minutter, før der skæres i den. Kom hvidvinen i gryden til resten af svampefyldet. Kom udskårne og flåede tomater samt basilikum i. Lad det koge sammen , til det bliver jævnt. Kom pandefedtet i saucen. Bøffen skæres i skiver lidt på skrå.Istedetfor at fylde bøffen, så kan hele svampeportionen serveres som tilbehør. Tykstegsbøffen er også fin at grille. Den skal have ca. 5 min. på hver side. Om sommeren er det sammen med en fyldig salat og brød, en nem og populær servering i haven.

Servér bøffen med sauce, nudler og salat. Salaten varieres efter årstiden og nudler kan erstattes med kartofler.

Tips:

stedet for tykstegsfilet kan anvendes: tyk skive af entrecôte, tykstefsfilet eller højrebskotelet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12927 gange,
og udskrevet 339 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu