Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































T-bone steak med gratineret julesalat

T-bone steak med gratineret julesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - T-Bone

Ukendt oprindelseslandKilde : Salling

Indsendt :



Ingredienser:
4 T-bone steaks
20 g.smør
 groft salt
 
 Gratineret julesalat:
6 julesalat
2 dl.vand
1 spsk.citronsaft
 
 Sauce:
3 spsk.hvedemel
3 dl.fløde 13%
 groft salt
 hvid peber
 lidt reven muskat
 Evt.100 g. revet danbo (45%)
 
Opskrift:
Skær julesalaten over på langs, fjern rodstokken, kog salaten i vand med citronsaft i ca. 5 min. Lad den dryppe af i et dørslag. Lav en sauce ved at piske melet med fløden, varm op under piskning, smag til og hæld den over julesalaten i et ovnfast fad. Drys ost på og sæt fadet oi ovnen i ca 15 min. ved 200° C. Varm smørret på en pande, brun og steg T-bome steakene i 1-2 min. på hevr side, afhængig af tykklsen og af, hvor rød den ønskes. Drys groft salt og peber på under stegningen.

Servér T-bone steakene direkte fra panden og dertil den gratinerede julesalat, persillekartofler og flûtes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (10 stemmer)

Opskriften er vist 18208 gange,
og udskrevet 276 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu