Oksetværreb til Dagmargryde

Oksetværreb til Dagmargryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okse Short Ribs

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Salling

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
0.75-1 kg.oksetværreb (savet til små short ribs)
40 g.smør / margarine / olie
6-8 gulerødder
5-6 små løg
2 laurbærblade
1 lys øl
3 dl.vand
 salt
1 tsk.sukker
 persille
 
Opskrift:
Brun kødet godt i en gryde. Skær gulerødderne midt over og kom dem i gryden sammen med løg, laurbærblade, øl, vand, salt og sukker. Lad retten simre under låg i ca. 2 timer, til benene løsner sig fra kødet. Smag retten til og jævn den. Drys hakket persille over retten.

Servér kartoffelmos eller brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 34409 gange,
og udskrevet 1334 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (29 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-08-20 08:42:25
Frederik d.7. besøger slottet Rathlousdal ligger ved Odder. Det var uventet for kokkepigen Dagmar, hun fik samlet lidt her og der, og kongen fik en lækker ret serveret. Frederik d.7 blev så begejstret for retten, at den derefter blev udnævnt til hans livret. Med venlig hilsen Annie Hansen