Pot Roast In Beer (Grydesteg i hvidtøl)

Pot Roast In Beer (Grydesteg i hvidtøl), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov

Oprindelsesland : Skotland

SkotlandIndsendt :     

Ingredienser:
1.75-2 kg.oksebov
2 hvidtøl
2 hele kryddernelliker
1-2 tsk.salt
0.5 tsk.peber
2.5 dl.oksebouillon
0.5 tsk.rosmarin
0.5 tsk.kommen
1.5 tsk.timian
2 spsk.hakket tælle eller smør
 
Opskrift:
Læg kødet i en marinade af øl, nelliker, salt og peber i mindst 12 timer. Vend det nogle gange.

Tag kødet op og dup det tørt, rem marinaden. Brun kødet godt på alle sider i tælle eller smør i en stegegryde.

Si marinaden og hæld halvdelen ved kødet sammen med de andre krydderier. læg låg på og lad kødet simre ved svag varme i 3-4 timer, og spæd op med bouillon og marinade efter behov. Skyen jævnes og smages til.

Serveres med kartofler(mos) og grøntsager.





karakterer:
Opskriften er vist 18800 gange,
og udskrevet 401 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (49 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu