Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksebov med grønsager og tomatsauce

Oksebov med grønsager og tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1500 g.oksebov
1 spsk.jomfruolivenolie
0.5 spsk.smør
4 løg
0.5 kinakål
4 fedhakket hvidløg
1 lille bdt. hakket persille
2 ds.hakkede tomater med oregano og basilikum
3 spsk.æblecidereddike
1 smuldret grønsagsbouillonterning
 evt.hvedemel til jævning
 groft havsalt
 groft peber
 


Tilbehør:
Pasta
Opskrift:

Dup kødet tørt og skær nogle snit i fedtkanten. Brun herefter kødet i fedtstoffet i en stegegryde eller en dyp pande ved jævn varme og krydr med salt og peber.

Tag kødet op og kasser stegeskyen.

Skær nu løgene i grove både og kinakålen i tynde strimler på tværs. Læg alle de friske grønsager i bunden af gryden, hæld tomaterne på og tilsæt eddiken og bouillonterningen.

Læg stegen oven på alt dette og bring retten i kog under låg. Dæmp varmen og lad retten småkoge i ca. 2 timer, eller til stegen er mør.

Tag nu kødet op og hold det varmt.

Jævn evt. den gode sauce med mel udrørt i lidt vand og smag til med salt og peber.

Skær stegen ud på tværs af kødfibrene.

Server pasta til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18971 gange,
og udskrevet 551 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu