Oksebovklump i kryddersauce

Oksebovklump i kryddersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Oksebovklump

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
750 g.oksebovklump
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
 
9 skalotteløg
1 fedpresset hvidløg
0.5 tsk.oregano
0.5 tsk.timian
1 tsk.salt
1 dl.vand
1 ds.flåede tomater
1 grøn peber
 
Opskrift:
Kødet brunes i en gryde, først på fedtkanten, så noget af fedtet smelter af, og dernæst på de andre sider. Salt og peber tilsættes.

Løgene pilles og tilsættes sammen med hvidløg, krydderier, salt vand og tomater. Stegen småkoger under låg i 1 1/2 - 2 timer, til kødet er mørt.

Peberfrugten skæres i små terninger og koges med de sidste 10 min.

Kødet tages op og pakkes i folie, mens sovsen koges lidt ind uden låg og evt smages til og jævnes.

Serveres med ris eller kartofler.


karakterer:
Opskriften er vist 35990 gange,
og udskrevet 1198 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2010-08-05 17:58:13
undlad peberfrugten og tilsæt lidt fløde... super er det så lækkert som nu oksebov kan blive

Jakob Bruun  -  2010-01-04 19:50:33
Super lækkert, jeg peppede den dog lidt op med et par grøntsags buillionterninger :)