Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Djævleæg

Djævleæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Djævleæg, billede 4 Djævleæg, billede 1 Djævleæg, billede 2 Djævleæg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
lidt Tabasco
1 spsk. Yoghurt naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
   


Opskrift:

Æggene hårdkoges. Rør lidt rundt i vandet i starten, så vil blommen komme til at ligge i midten.De kogte æg overføres direkte til koldt vand, pilles og deles i halve.

Tag forsigtigt blommerne ud af de kolde æg med en teske, og rør dem med de ovennævnte ingredienser. Massen skal være ret cremet.

Den kommes tilbage i hviderne, enten med sprøjtepose eller med en teske. Pynt evt. med persille.

Som forret anrettes æggene med lidt salat, fx feldsalat og brøndkarse, og som fingersnack blot på et fad sammen med cherrytomater, radiser og måske små, syltede agurker. Giv rugbrød til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (44 stemmer)

Opskriften er vist 111874 gange,
og udskrevet 2212 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

hanne  -  2017-04-16 16:27:15
lad de pillede æg ligge i saften fra rødbeder i ca 3 timer


lotte  -  2017-04-05 17:40:56
gode kan ikke forstå at der er nogle der siger de ikke er stærke


Amatør gastronomen   -  2013-06-03 12:49:00
Meget kedelige ikke stærke... Smager mest syrligt af edikt fra sennep og tabasco.


Andergren  -  2011-12-30 20:13:47
Hvis man læser hele opskriften, ståe der i afsnit to at blommerne skal røres i ingredienserne. Retten er til 4 personer det er jo en forret.


Helle jensen  -  2009-02-25 20:10:19
måske har man delt æggeblommerne, lidt i cremen og lidt presset gennem hvidløgsprsseren... til pynt...c¨,)


Anne_k  -  2008-03-31 16:51:33
jeg tror´det gule er æggeblommen... der er ikke æggeblomme i massen!!!


Per  -  2008-03-19 09:31:26
Jeg tror vi har undladt at røre æggeblommen i yoghurten og så hakket den og brugt til pynt, det gule er i hvert fald æggeblomme.


Anette  -  2008-03-18 08:26:16
...-Der er altså GLEMT det sidste lag på 3. billede i opskriften..... Det der "grynede, gule......hva' er DET?????? -OVER det cremede og UNDER persilledusken....???


anonym  -  2006-12-28 13:04:01
prøv eventuelt at ligge æggehviderne i rødebede saft, det giver en flot stemning


bodil  -  0000-00-00 00:00:00
der skal altså også karry i, og så bruger jeg karse istedet for persille


ein  -  0000-00-00 00:00:00
hvor mange personer er opskriften til?


Mariposa  -  0000-00-00 00:00:00
Til Kent: Det ligner små duske af persille, der ligger oven på æggene.


Kent  -  0000-00-00 00:00:00
hvad er æggene pyntet med på billederne


Gigga  -  0000-00-00 00:00:00
De er fandme goe, og min mand syntes at de var HOT, så enten er han er tøs, eller også er "Sønderjyden" tl meget stærk mad. De er ihvertfald helt vild gode til en lidt ánderledes påske- eller julefrukost! Thumbs up!


Sønderjyden  -  0000-00-00 00:00:00
Kald det hellere Tøseæg