Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingebrystfilet med sauterede grønsager

Kyllingebrystfilet med sauterede grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.gulerødder
200 g.pastinakker
150 g.rødbeder
200 g.rosenkål
100 g.porre
1-2 spsk.olivenolie
0.75 tsk.salt
 friskkværnet peber
4 spsk.hakket persille
0.75 dl.vand
400 g.kyllingebrystfileter
10 g.smør til stegning
 
 Tilbehør:
 Brød eller kogte kartofler
 
Opskrift:
Skræl og skyl gulerødder, pastinakker og rødbeder, og skær dem i ensartede og ikke for store stykker.

Skær rodskiven af rosenkålene, og fjern evt. de yderste blade. Skær rosenkålene i kvarte.

Skær rodenden af porren, træk det yderste blad af, og skær noget af den grønne top af.
Skyl porren grundigt, og skær den i skrå skiver på ca. 1 cm.

Opvarm olien i en stor pande eller sautérpande, og tilsæt alle grønsagerne på én gang. Svits 3-4 minutter. Vend ofte i grønsagerne. Tilsæt salt, peber, persille og evt. vand. Svits videre 2-3 min. eller længere, hvis grønsagerne ønskes mere møre.

Brun og steg kyllingebrystfileterne på en pande ca. 7 minutter på hver side, til kødsaften er klar, og kødet ikke længere er lyserødt indeni. Krydr med salt og peber. Lad kødet hvile lidt på panden.

Tips:

Er der skind på kyllingebrystfileterne, steges de på en tør pande med skindsiden nedad først, så noget af fedtet smelter af.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (7 stemmer)

Opskriften er vist 25975 gange,
og udskrevet 576 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu