Sprængt kalvebryst med ærtesauce og marsalaløg

Sprængt kalvebryst med ærtesauce og marsalaløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst

Ukendt oprindelseslandKilde : Bilka

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.kalvebryst i Mesterkvalitet
2 laurbærblade
10 hele hvide peberkorn
1 skiveskåret porre
2 løg skåret i kvarte
3 dl.kalvefond
0.5 dl.vineddike
3 skalotteløg
200 g.fine ærter (frosne)
50 g.smør
300 g.salatløg
300 g.rødløg
400 g.gulerødder
2 tsk.korianderpulver
0.5 flaskemarsala
 
Opskrift:
Kalvebrystet lægges i en gryde, hvor det dækkes med vand. Tilsæt laurbærblade, peberkorn, porre og løg. Kog kødet i lagen i ca. 45 min., hvorefter det skal trække i lagen i ca. 30 min.

Sauce:
Skalotteløgene pilles og hakkes meget fint, koges med vineddike. Kalvefonden koges ned. Saucen blendes med ærter og smør og smages til med salt og peber.

Løg:
Salatløgene pilles og skæres i kvarte, gulerødderne skæres i stave og grøntsagerne blancheres i rigeligt vand. Grøntsagerne sigtes. Marsala og korinader koges sammen, grøntsagerne koges møre heri.





karakterer:
Opskriften er vist 10398 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-22 17:51:30
Man kan også tørsalte.

  -   2009-02-04 12:13:54
Og hvor i består det sprængte ?????????????? Sprængning af kød foregår ved, det lægges i en hyperton saltlage, mig bekendt, og i denne opskrift er salt ikke engang en af ingredienserne !!!