Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skinkeschnitzler med appelsincouscous

Skinkeschnitzler med appelsincouscous, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 skinkeschnitzler af inderlår 1 cm tykke a ca. 125 g
 salt
 peber
1 spsk.olie
 
 Appelsincouscous:
2 dl.bouillon
1.5 dl.couscous
2 appelsiner
0.5 rødløg eller 2 forårsløg
1 spsk.olivenolie
10 sorte oliven i saltlage
 evt.friske mynteblade
 
Opskrift:
Kog bouillonen i en gryde og kom couscoussen i. Fjern gryden fra varmen og lad couscoussen trække 5 minutter. Løft op i den med en gaffel et par gange. Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olien på en pande ved god varme. Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på begge sider. Skru ned til middel varme og steg dem fær-dige 1½-2 minutter på hver side, til de netop er gennemstegte. Tag kødet af panden. Stil appelsinerne på et skærebræt og skær enderne af. Skær skallen og den hvide hinde af appelsinerne med en skarp kniv. Skær appelsinerne i ca. ½ cm tykke skiver og herefter i kvarte. Skær løget i tynde både. Vend appelsinstykker, løgbåde og olivenolie i couscoussen. Smag til med salt og peber. Pynt med oliven og evt. mynteblade.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6558 gange,
og udskrevet 149 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu