Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skinkemignon med frisk kryddersauce og rødbedesauté

Skinkemignon med frisk kryddersauce og rødbedesauté, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkemignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 skinkemignoner a 350 g
10 g.smør eller margarine
 salt
 peber
 
 Kryddersauce:
6 basilikumblade eller 1 tsk tørret
5-6 mynteblade
2 spsk.persille
50 g.flødeost med hvidløg 60+
 salt
 peber
 
 Rødbedesauté:
300 g.rå rødbeder
7.5 dl.vand
1 spsk.vineddike
15 g.smør
1-2 tsk.honning
1 syrligt æble
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 Kartofler
 
Opskrift:
Kryddersauce
Hak krydderurterne til kryddersaucen. Rør ingredienserne sammen med 1 spsk vand. Smag til med salt og peber. Stil saucen i køleskabet indtil serveringen.

Rødbedesauté
Skræl rødbederne. Riv dem groft eller skær dem i tynde strimler. Kog dem i vandet med eddike og 1 tsk salt i 5 minutter under låg. Hæld dem i en sigte og pres dem fri for væde. Varm smør og honning i en gryde. Kom rødbederne i sammen med lidt salt og peber. Svits det godt sammen. Tilsæt æblet skåret i tynde både. Læg låg på. Lad det simre mørt i ca. 10 minutter. Smag til med salt, peber og evt. mere honning.

Kødet
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Skær mignonerne i 8-10 skiver, ca. 3 cm tykke. Krydr med salt og peber. Varm fedtstoffet på en pande og brun kødet 1 minut på begge sider. Skru ned til middel varme og steg det færdigt ca. 4-5 minutter på hver side.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13923 gange,
og udskrevet 335 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu