Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Butterdejssnegle med laks

Butterdejssnegle med laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Butterdejssnegle med laks, billede 4 Butterdejssnegle med laks, billede 1 Butterdejssnegle med laks, billede 2 Butterdejssnegle med laks, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
1 dl. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
  Pensling:
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Creme
50 gram Kvark. 5+ 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 spsk. Peberrod, revet Revet peberrod sælges gerne i breve/poser af 40 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
100 gram Laks koldrøget 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
   
  Pynt:
Hovedsalat Et mellem hovedsalat vejer ca. 150 gram.
   


Opskrift:

Butterdejspladerne rulles ud og lægges sammen til en størrelse af ca 20 x 36. Butterdejen pensles med sammenpisket æg, og dilden fordeles over.

Butterdejen rulles sammen til en tyk pølse ca 20 cm og skæres i ca 1 cm tykke skiver. Sneglene lægges på bagepapir på en plade og trykkes let sammen og pensles med æg.

Bages i ovnen i ca 14 minutter ved 200 grader C. alm. ovn og afkøles.

Til cremen røres kvark og peberrod sammen og smages til med salt og peber. Fløden piskes til blødt skum og vendes i cremen.

Sneglene lægges sammen to og to med peberrodscreme og røget laks. Fadet pyntes med salatblade.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (32 stemmer)

Opskriften er vist 196522 gange,
og udskrevet 5817 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lasse.  -  2012-12-30 15:49:14
Kan man putte noget andet i kvarken end peberrod?


  -  2012-02-01 14:38:49
Hvad for noget creme er det der skal i? Er det creme fraiche??


Bettina  -  2010-12-28 19:08:31
Kan man putte andet fiskefyld imellem?


  -  2009-03-28 15:05:40
er der nogen der ved om man kan lave sneglene dagen i forvejen??


Marianne  -  2008-10-02 18:28:10
Det er simpelthen en super opskrift - nem og lige til. Brugte rådet om færdig peberrodssalat fra K-salat. Brugte pesto i stedet for dild - smagte rigtig godt


Per  -  2008-03-15 19:41:01
De bliver ikke så store, mener omkring 5 cm. i diameter. Hvor mange der skal til pr. person ville jeg nok sige en 2-3 stykker.


  -  2008-03-13 21:49:42
Der bliver 10 stykker, men hvor små er de? er det nok med en enelt til forret, eller skal man beregne 2 pr. person?


Cille  -  2007-01-18 22:44:56
Hvis det skal gå lidt hurtigere, kan jeg stærkt anbefale at bruge en færdiglavet peberrodscreme. Fra K-salat el. lignende