Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Butterdejssnegle med laks

Butterdejssnegle med laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Butterdejssnegle med laks, billede 4 Butterdejssnegle med laks, billede 1 Butterdejssnegle med laks, billede 2 Butterdejssnegle med laks, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
1 dl. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
  Pensling:
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Creme
50 gram Kvark. 5+ 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 spsk. Peberrod, revet Revet peberrod sælges gerne i breve/poser af 40 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
100 gram Laks koldrøget 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
   
  Pynt:
Hovedsalat Et mellem hovedsalat vejer ca. 150 gram.
   
Opskrift:
Butterdejspladerne rulles ud og lægges sammen til en størrelse af ca 20 x 36. Butterdejen pensles med sammenpisket æg, og dilden fordeles over.

Butterdejen rulles sammen til en tyk pølse ca 20 cm og skæres i ca 1 cm tykke skiver. Sneglene lægges på bagepapir på en plade og trykkes let sammen og pensles med æg.

Bages i ovnen i ca 14 minutter ved 200 grader C. alm. ovn og afkøles.

Til cremen røres kvark og peberrod sammen og smages til med salt og peber. Fløden piskes til blødt skum og vendes i cremen.

Sneglene lægges sammen to og to med peberrodscreme og røget laks. Fadet pyntes med salatblade.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (32 stemmer)

Opskriften er vist 197708 gange,
og udskrevet 5834 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 4603 (1096 kcal)
KJ pr. Portion 4603 (1096 kcal)
Vægt ialt 420 gram
Vægt pr. Portion 420 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1096 KJ (260 kcal)
Protein 10.6 gram
Fedt 18.2 gram
Kulhydrat 13.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lasse.  -  2012-12-30 15:49:14
Kan man putte noget andet i kvarken end peberrod?

  -  2012-02-01 14:38:49
Hvad for noget creme er det der skal i? Er det creme fraiche??

Bettina  -  2010-12-28 19:08:31
Kan man putte andet fiskefyld imellem?

  -  2009-03-28 15:05:40
er der nogen der ved om man kan lave sneglene dagen i forvejen??

Marianne  -  2008-10-02 18:28:10
Det er simpelthen en super opskrift - nem og lige til. Brugte rådet om færdig peberrodssalat fra K-salat. Brugte pesto i stedet for dild - smagte rigtig godt

Per  -  2008-03-15 19:41:01
De bliver ikke så store, mener omkring 5 cm. i diameter. Hvor mange der skal til pr. person ville jeg nok sige en 2-3 stykker.

  -  2008-03-13 21:49:42
Der bliver 10 stykker, men hvor små er de? er det nok med en enelt til forret, eller skal man beregne 2 pr. person?

Cille  -  2007-01-18 22:44:56
Hvis det skal gå lidt hurtigere, kan jeg stærkt anbefale at bruge en færdiglavet peberrodscreme. Fra K-salat el. lignende