Butterdejssnegle med laks næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
2 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
1 dl. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Creme
50 gram Kvark. 5+ 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 spsk. Peberrod, revet Revet peberrod sælges gerne i breve/poser af 40 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
100 gram Laks koldrøget 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
   
  Pynt:
Hovedsalat Et mellem hovedsalat vejer ca. 150 gram.
   
Energi:
KJ total 4603 (1096 kcal)
KJ pr. Portion 4603 (1096 kcal)
Vægt ialt 420 gram
Vægt pr. Portion 420 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1096 KJ (260 kcal)
Protein 10.6 gram
Fedt 18.2 gram
Kulhydrat 13.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)