Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sauté skiver med bagte tomater og honning-/ sennepsdressing

Sauté skiver med bagte tomater og honning-/ sennepsdressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 sauté skiver af svinefilet ca. 200 g
 
 Marinade:
1.5 spsk.olie
2 kvistefrisk rosmarin
1 citron
5 enebær
1 fedhvidløg
 salt
 peber
 evt.en kvist mynte til pynt
 
 Bagte tomater:
250 g.cocktailtomater eller cherrytomater
1 fedhvidløg
1 skalotteløg
0.25 tsk.sukker
1 spsk.olivenolie
 salt
 peber
 
 Honning- senneps dressing:
0.75 dl.creme fraiche 18%
1 tsk.Dijonsennep
1 tsk.honning
 salt
 peber
 evt.frisk estragon
 
 Tilbehør:
500 g.kartofler eller brød
 
Opskrift:
Bagte tomater:
Pil stilken ud af tomaterne med en kniv, og skær dem i halve. Læg tomaterne i et ildfast fad. Hak hvidløg og skalotteløg fint. Fordel løgene, sukker, olie, salt og peber over tomaterne. Stil det i ovnen ved 145 grader ca. 1 time. Lige før servering smages tomaterne til med lidt citronsaft.

Honning-/sennepsdressing:
Rør creme fraiche med sennep og honning. Smag til med citronsaft, salt, peber og evt. finthakket estragon. Sauté skiver: Lav marinaden af olie, fintklippet rosmarin, fintrevet skal af ½ citron, knust enebær, finthakket hvidløg, salt og peber. Lad en pande blive godt varm ved kraftig varme. Dyb sauté skiverne i marinaden og læg dem på panden. Når alle skiver er på panden, vendes de straks. Når alle er vendt, tages de straks af panden og er klar til servering..

Tallerkenanretning:
Anret kødet oven på tomaterne fra ovnen og læg en tynd streg af saucen omkring. Pynt evt. med en kvist mynte. Server kartofler eller brød til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8589 gange,
og udskrevet 139 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu