Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nakkefilet med brunkål

Nakkefilet med brunkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.nakkefilet
1000 g.hvidkål
2-3 gulerødder
2 løg
100 g.selleri
0.5 dl.sukker
20 g.smør eller margarine
0.25 tsk.stødte nelliker
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 Sennep
9 skiverrugbrød
 


Opskrift:

Skær hvidkålshovedet i kvarte, fjern stokken og snit kålen. Skær urterne i store stykker. Smelt sukkeret i en stor tykbundet gryde og brun det. Pas på, det ikke branker. Tilsæt fedtstoffet, brun den snittede kål heri et par minutter. Dæmp varmen. Læg urterne og kødet ned i kålen, så kødet er dækket af kål. Drys med nelliker, salt og peber. Tilsæt 2 dl vand og lad retten koge under låg ved svag varme i 1½ time. Vend kødet efter 45 minutter. Tag kødet op af gryden og lad kødet hvile pakket i stanniol i ca. 20 minutter. Smag kålen til. Skær kødet i skiver og server det med urter og kål.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 18417 gange,
og udskrevet 450 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kamilla   -  2009-08-09 14:12:45
Skøn ret. Havde i mange år troet, at jeg ikke kunne lide brunkål. Syntes, at jeg kunne huske det fra jeg var lille og der smagte det forfærdeligt. Denne ret er bare super lækker og smager fantastisk:-)