Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mørbrad med forårsgrøntsager og persillesky

Mørbrad med forårsgrøntsager og persillesky, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 afpudset svinemørbrad 500-600 g
 
 Forårsgrøntsager:
6-800 g.grøntsager vælg mellem nye gulerødder sukkerærter grønne asparges forårsløg bønner artiskokbunde og majroer
 
 Persillesky:
1 persillerod
2 dl.bouillon
20 g.smør
1 bdt.persille
 
 Tilbehør:
250 g.brød
 


Opskrift:

Gør grøntsager klar. Skær dem i passende mundrette stykker. Fjern sølvsenen fra svinemørbraden, hvis den ikke er fjernet. Skær mørbraden ud i 2 cm tykke skiver. Skær persilleroden i tern og kog dem møre i bouillonen. Tag persilleroden op i en blender. Kog mørbradstykkerne evt. ad flere omgange i bouillonen ved svag varme i ca. 3 minutter. Tag kødet op og dæk det med stanniol. Kog grøntsagerne i bouillonen. Kom først de grøntsager i, som har længst kogetid og til sidst, dem som kun skal koge et øjeblik fx sukkerærter. Væsken behøver ikke at dække. Grøntsagerne skal koges, så de stadig har bid. Vend kødet og skyen, som er løbet fra kødet, ned i grøntsagerne et øjeblik, så kødet er varmt og svagt rosa eller lige netop gennemkogt. Hæld væsken i blenderen sammen med den kogte persillerod, smørret og persillen. Blend saucen sammen og smag den til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (7 stemmer)

Opskriften er vist 10326 gange,
og udskrevet 122 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu