Mandelkage med appelsin
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Appelsinerne skylles og tørres inden skallen skallen rives.
Halver appelsinerne og pres saften.
Æggene piskes hvide og skummende med flormelis. Blendede mandler, bagepulver og appelsinskal og saft tilsættes og der blandes grundigt. Dejen kommes i en smurt springform ca. 26 cm i diameter. Bages på midterste rille i en forvarmet ovn ved 180 grader C. alm. ovn. ca. 40 minutter. Efter ca. 40 minutter stikker man en metal- strikkepind i kagen og kontrollerer, at intet hænger fast. Eventuelt fortsætter man bagningen til strikkepinden kommer rent ud af kagen. Den færdige kage skal være fast, men dog svampet. Kagen stilles til afkøling i formen. Drysses med flormelis og ristede mandelflager. |
|
Opskriften er vist 98743 gange,
og udskrevet 2483 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (45 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne