Mandelkage med appelsin næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
2 Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
250 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
250 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
30 gram Mandelflager En pose mandelflager indeholder ca. 50 gram.
   
Energi:
KJ total 13839 (3295 kcal)
KJ pr. Pers. 1729 (411 kcal)
Vægt ialt 1355 gram
Vægt pr. Pers. 169 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1021 KJ (243 kcal)
Protein 8.4 gram
Fedt 11.3 gram
Kulhydrat 28.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)