Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Appelsin-Mandelkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
2 Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
   
6 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
250 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
250 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Chokoladeglasur:
150 gram Mørk chokolade 86% Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
   
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
lidt Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Energi:
KJ total 25918 (6171 kcal)
KJ pr. Pers. 3239 (771 kcal)
Vægt ialt 2025 gram
Vægt pr. Pers. 253 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1279 KJ (304 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 22.4 gram
Kulhydrat 20.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)