Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marineret nakkefilet med nudelrøsti

Marineret nakkefilet med nudelrøsti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1000 g.nakkefilet
 
 Marinade:
1 lagerøl
1 spsk.farin
1 løg
1 fedhvidløg
1 spsk.frisk ingefær eller 1 tsk stødt
 salt
 peber
 
10 g.smør
2.5 dl.siet marinade
50 g.flødeost
 60+ saucejævner
 
 Nudelrøsti:
375 g.ægnudler
1.5 spsk.olie
3 gulerødder
 


Opskrift:

Læg nakkefileten i en kraftig plastpose. Riv ingefær og rør marinaden sammen. Hæld den ved kødet. Luk posen. Lad det trække i køleskabet 1 døgn. Vend kødet efter den halve tid.

Dup kødet tørt med køkkenrulle og brun det i en stegegryde i smørret ved god varme. Tilsæt siet marinade, salt og peber. Skru ned til svag varme og steg under låg ca. 45 minutter. Vend og steg endnu 45 minutter. Samlet stegetid ca. 1½ time. Bruges stegetermometer, skal centrumtemperaturen være 75 grader, så er kødet mørt.

Tag kødet op, dæk det med stanniol og lad det hvile i 20 minutter. Pisk flødeost i stegeskyen. Drys lidt saucejævner i under piskning, kog saucen igennem og smag til med salt og peber.

Kog ægnudlerne i letsaltet vand, kogetiden står på emballagen. Dryp nudlerne af i en sigte. Varm olien på en mellemstor slip-let pande. Læg nudlerne på panden og klap dem til med en træspatel, så de steger sammen. Steg nudlerne i 2-3 minutter på hver side ved god varme; vend nudelrøstien forsigtigt.

Skræl gulerødderne og brug kartoffelskrælleren til at lave tynde gulerodsstrimler. Kog strimlerne 1 minut i letsaltet vand og arranger dem oven på nudlerne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 22020 gange,
og udskrevet 462 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg har marineret 2 nakkefileter i øllet, den ene stegte jeg i øl. Den anden stegte jeg i vand. Den stegt i øl var klart den bedste. Sovsen af øl var også den bedste. uhm prøv selv


  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg har marineret 2 nakkefileter i øllet, den ene stegte jeg i øl. Den anden stegte jeg i vand. Den stegt i øl var klart den bedste. Sovsen af øl var også den bedste. uhm prøv selv