Fyldte vinblade

Fyldte vinblade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 25 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Fyldte vinblade:
1 dl.ris fx baldo ris eller risotto ris
3-4 spsk.pinjekerner
3-4 spsk.store gule rosiner
6-8 spsk.kogt eller stegt svinekød
 salt
 peber
2 spsk.olie
20-30 vinblade
 
 Saltede citronfileter:
2-3 citroner
 groft salt
 
Opskrift:
Risene koges i 2½ dl vand i ca. 15 minutter. Pinjekernerne ristes på en tør pande. Kødet skæres i meget små tern. Smag til med salt og peber og evt. andre krydderier. Tilsæt lidt olie, og fyldet er klar. Vinbladene skylles. Læg 1-2 tsk fyld på hvert vinblad. Rul det tæt sammen. Læg rullerne tæt ved siden af hinanden i en gryde, så de ligger i pres. Tilsæt lidt vand og lad dem stå og simre ved svag varme i ca. 30 minutter. Køl dem evt. ned og stil dem i køleskabe til næste dag. Varm dem lige før servering, evt. i mikrobølgeovn. Citronerne skæres i fileter og drysses med groft salt lige før servering, hvor de lægges oven på de fyldte vinblade.





karakterer:
Opskriften er vist 10459 gange,
og udskrevet 175 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu