Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldte vinblade

Fyldte vinblade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 25 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
 Fyldte vinblade:
1 dl.ris fx baldo ris eller risotto ris
3-4 spsk.pinjekerner
3-4 spsk.store gule rosiner
6-8 spsk.kogt eller stegt svinekød
 salt
 peber
2 spsk.olie
20-30 vinblade
 
 Saltede citronfileter:
2-3 citroner
 groft salt
 


Opskrift:

Risene koges i 2½ dl vand i ca. 15 minutter. Pinjekernerne ristes på en tør pande. Kødet skæres i meget små tern. Smag til med salt og peber og evt. andre krydderier. Tilsæt lidt olie, og fyldet er klar. Vinbladene skylles. Læg 1-2 tsk fyld på hvert vinblad. Rul det tæt sammen. Læg rullerne tæt ved siden af hinanden i en gryde, så de ligger i pres. Tilsæt lidt vand og lad dem stå og simre ved svag varme i ca. 30 minutter. Køl dem evt. ned og stil dem i køleskabe til næste dag. Varm dem lige før servering, evt. i mikrobølgeovn. Citronerne skæres i fileter og drysses med groft salt lige før servering, hvor de lægges oven på de fyldte vinblade.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 9114 gange,
og udskrevet 132 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu