Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flamberet skinkemignon med svampe og broccoli

Flamberet skinkemignon med svampe og broccoli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkemignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 skinkemignon, ca. 350 g
 salt
 peber
10 g.smør
 
 Sauce
200 g.champignon
 evt. 1 spsk cognac eller whisky
1 dl.fløde 13%
1 dl.bouillon
2 tsk.tørret oregano, timian eller franske urter
1 tsk.majsstivelse
 
 Tilbehør
250 g.kogt broccoli
150 g.brød eller 200 g frisk pasta
 


Opskrift:

Skær skinkemignonen ud i ca. 3 cm tykke skiver. Dup dem tørre med køkkenrulle og drys med salt og peber. Smelt smørret på en pande ved god varme. Når smørret er bruset af, brunes kødet 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg videre 4-5 minutter på hver side. Tag kødet op og hold det varmt i stanniol. Skær champignonerne i halve og brun dem på panden ved kraftig varme i 5 minutter. Drys med salt og peber. Kom kødet tilbage i panden til de stegte svampe. Flambér evt. med cognac eller whisky. Tilsæt fløde, bouillon og krydderier. Udrør majsstivelse med vand. Hæld jævningen i saucen under omrøring. Varm saucen igennem og smag til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 13362 gange,
og udskrevet 421 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

[email protected]  -  2007-02-16 12:14:18
super god