Bison lever med Creme de Cassis

Bison lever med Creme de Cassis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Eksotisk Vildt Ukendt oprindelseslandKilde : Dansk Bison Forening

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.Bison lever
5 dl.mælk
45 g.hvedemel
45 g.madolie
45 g.smør
2.5 dl.hønsebouillon
1.2 dl.fløde
0.6 dl.Creme de Cassis
0.3 dl.blåbær
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Kød og tilbehør: Leveren skæres i skiver af 12 mm tykkelse. Lad leveren trække i mælk i køleskabet i 2 timer.

Hæld mælken fra og tør leveren med køkkenrulle. Vend den i halvdelen af melet. Opvarm halvdelen af madolien og halvdelen af smørret ved middel varme på en sauterpande. Steg halvdelen af leverskiverne i 3 minutter på hver side. Sæt dem til side og hold dem varme. Steg den anden halvdel af lever-skiverne efter at have tilsat lidt mere madolie og smør.

Sauce:
Put resten af melet på panden og tilsæt om nødvendigt resten af madolie og smør. Opvarm det til en lys brun farve. Tilsæt fløden og hønsebouillonen og kog op til sovsen er klar.

Creme de Cassis og blåbær tilsættes efter opkogning af sovsen. Smag til med salt og peber.

Serveres med pillede kartofler og eventuelt flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 12462 gange,
og udskrevet 189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu