Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bison lever med Creme de Cassis / blåbærsauce

Bison lever med Creme de Cassis / blåbærsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Eksotisk Vildt Ukendt oprindelseslandKilde : Dansk Bison Forening

Indsendt :





Ingredienser:
1000 g.Bison lever
5 dl.mælk
45 g.hvedemel
45 g.madolie
45 g.smør
2.5 dl.hønsebouillon
1.2 dl.fløde
0.6 dl.Creme de Cassis
0.3 dl.blåbær
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Kød og tilbehør: Leveren skæres i skiver af 12 mm tykkelse. Lad leveren trække i mælk i køleskabet i 2 timer.

Hæld mælken fra og tør leveren med køkkenrulle. Vend den i halvdelen af melet. Opvarm halvdelen af madolien og halvdelen af smørret ved middel varme på en sauterpande. Steg halvdelen af leverskiverne i 3 minutter på hver side. Sæt dem til side og hold dem varme. Steg den anden halvdel af lever-skiverne efter at have tilsat lidt mere madolie og smør.

Sauce:
Put resten af melet på panden og tilsæt om nødvendigt resten af madolie og smør. Opvarm det til en lys brun farve. Tilsæt fløden og hønsebouillonen og kog op til sovsen er klar.

Creme de Cassis og blåbær tilsættes efter opkogning af sovsen. Smag til med salt og peber.

Serveres med pillede kartofler og eventuelt flutes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10875 gange,
og udskrevet 126 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu