Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bison steg med rødvin

Bison steg med rødvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Bisson - Bison

Ukendt oprindelseslandKilde : Dansk Bison Forening

Indsendt :





Ingredienser:
800 g.Bison bov eller tykkam uden ben
3 dl.vand eller bouillon
4 bagekartofler
200 g.perleløg
250 g.svampe
 Olivenolie
 Salt
 peber
 
 Sauce:
2 dl.rødvin
1 dl.tomatpuré
4 sorte peberkorn
 Stegesky fra retten
 Maizena til at jævne saucen
 


Opskrift:

Kød og tilbehør:
Kødet brunes på alle sider, tilsæt vandet. Steg kødet i en gryde under låg. Anvendt et stege-termometer. Stegen er færdig, når temperaturen viser 58 grader i midten af kødet.

Tildæk stegen på et fad og lad den hvile i 10-15 minutter.

Inden stegningen begynder skrælles kartoflerne og skæres i store stykker. Svampe og perleløg renses. Når stegning af kødet er i gang brunes det hele godt på en pande.

Læg herefter de brunede kartofler, perleløg og svampe ned til kødet i gryden og steg dem med i ca. 20 minutter.

Sauce:
Kog rødvinen op med tomatpuré og peberkorn.

Tilsæt stegesky fra gryden og lad det koge godt igennem. Jævn eventuelt med Maizena. Smag til med salt, peber og måske lidt sukker.

Anret kødet i skiver med garnituren.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 22716 gange,
og udskrevet 513 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mønboen  -  2009-02-05 09:27:29
Opskriften lyder lækker, MEN hvor ville det være rart med en ca. stegetid. Taler vi om 1-1½-2 timer? Især når kartofler etc skal stege med i 20 min.!