Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bison carpaccio med artiskoksalat og lune bruchettebrød

Bison carpaccio med artiskoksalat og lune bruchettebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Bisson - Bison

Ukendt oprindelseslandKilde : Dansk Bison Forening

Indsendt :





Ingredienser:
400 g.bisonfilet eller -inderlår
 
 Marinade:
1 lime
0.5 dl.jomfru-olivenolie
1 lille bundt basilikum
1 fedhvidløg
 Salt
 peber
 
 Artiskoksalat:
4 artiskokker
 Salt
 vand
1 citron
1 bdt.rucola salat
 
 Bruschetta:
8 skiverflûtes
1 ds.flåede tomater
1 fedhvidløg
 Lidt hakket basilikum
1 løg
1 bøffel mozzarella ost
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Kødet skæres ud i tynde skiver og marineres i lidt af marinaden, som tilberedes af lime blended med olivenolie, basilikum, hvidløg, salt og peber.

Artiskoksalat:
Artiskokkerne befries for stokken og koges møre i rigeligt saltet vand tilsat citron - ca. 45 minutter. Artiskokkerne afkøles og bladene plukkes af og gemmes til anretningen. Hjertet tages ud og skæres i små tern, der vendes med skyllet rucola og resten af marinaden.

Anretning:
Bisoncarpaccio, artiskoksalat og artiskokblade anrettes på tallerken.

Bruschetta:
De flåede tomater kommes i en gryde sammen med hakket hvidløg og hakket løg og stuves i 6-8 minutter, hvorefter kompotten smages til med salt og peber. Den hakkede basilikum vendes i og kompotten lægges på flûtes-skiverne. Ovenpå lægges tynde skiver mozzarella og brødene gratineres i ovnen ved 180 grader i 10 minutter og serveres straks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11331 gange,
og udskrevet 168 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu