Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skiver af Bison steg fra dagen før med bagte peberfrugter, rødløg, sprødstegte kapers og løvstikke

Skiver af Bison steg fra dagen før med bagte peberfrugter, rødløg, sprødstegte kapers og løvstikke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Bisson - Bison

Ukendt oprindelseslandKilde : Dansk Bison Forening

Indsendt :





Ingredienser:
250 g.stegt Bison kød - koldt eller fra dagen før
2 røde peberfrugter
1 lille rødløg
20 g.kapers
1 spsk.olivenolie
2 dl.sødmælks yoghurt
1 kvistløvstikke
 


Opskrift:

Dræn yoghurten ved at hælde den i et kaffefilter og lad den stå 1 time, til den tykner let. Bag peberfrugterne i ovnen i ca. 15 min. ved 200 gr. Køl dem af og befri dem for skind og kerner. Skær dem i tern. Pil rødløget og hak det fint. Dup kapersene tørre og rist dem på en pande i olivenolie, til de er sprøde. Hak løvstikkene groft. Skær stegen i tynde skiver og læg den fladt på et fad. Fordel yoghurten over kødet og drys peberfrugter, kapers, rødløg og løvstikke. Kværn lidt sort peber udover.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7225 gange,
og udskrevet 90 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu