Estuffade de Bison
Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Bisson - Bison Kilde : Dansk Bison Forening Indsendt : |
|
|
Skær kødet i firkanter af ca. 50 g. Skær løg og gulerødder i tern. Kom kød og grøntsager i en skål og tilsæt krydderier samt rødvin og lad det marinere natten over i køleskab.
Tag Bison kødet op og tør det af (gem marinaden til senere). Steg kødstykkerne i en stegegryde på hver side i olie ved god varme. Kom gulerødder og løg ved, og svits videre. Drys en håndfuld hvedemel over og fortsæt stegningen til melet opnår en gul farve.
Tilsæt rødvinsmarinaden med alle krydderierne samt hvidløg, salt og peber. Hæld bouillon ved og lad det hele simre under låg i ca. 2 timer, til kødet er tilpas mørt. Du kan eventuelt sætte gryden med låg i ovnen ved 160 gr, eller bruge et ildfast fad.
Skær det røgede spæk i tern og steg det på en tør pande. Skær champignon i kvarte og steg dem på samme pande. Kog perleløgene møre med lidt vand, smør, salt og sukker.
Dyp tomaterne i kogende vand og fjern skindet. Skær tomterne i kvarte og fjern kernerne (put dem eventuelt i den kogende gryde).
Når kødet er færdigkogt tages det op og saucen sigtes. Tilsæt hele, grønne oliven, det stegte spæk og champignonÕerne, perleløg, tomatkød og citronskal i tynde strimler. Bison Estouffaden koger endnu nogle minutter. Drys med hakket persille og server med pasta eller hvide kartofler.
|
|
Opskriften er vist 11686 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne