Bison bøf med kogte æg og sennepssauce
Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Bisson - Bison Kilde : Dansk Bison Forening Indsendt : Red : |
|
|
Æggene lægges i kogende vand i ca. 6 min., hvorefter de straks afkøles under koldt vand.
Det hakkede Bison kød krydres med salt og peber.
Del kødet i fire portioner, der hver formes til en lille kugle. Bank kuglerne forsigtigt ud på et spækbrædt og læg et kogt, pillet æg i midten. Pak kødet omkring ægget.
Steg Bison bøfferne i smør ved svag varme i 4-5 min. på hver side.
Sauce: Løget skæres i skiver og sauteres i en gryde. Tilsæt øl og lad det koge ind, til det næsten er væk. Tilsæt piskefløde og lad det koge yderligere 2 min. Saucen monteres med sennep og smør og smages til med salt og peber. Bison bøfferne anrettes med skiver af syltet agurk og lidt bredbladet persille og f.eks. stegte kartofler. Retten kan tilberedes uden brug af æg. I så tilfælde deles kødet i 8 portioner og formes som almindelige hakkebøffer. |
|
Opskriften er vist 18064 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne