Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Sprængt kalkun

Sprængt kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunvinge

Ukendt oprindelseslandKilde : Salling

Indsendt :



Ingredienser:
4 overvinger eller 4 stk underlår
5-6 spsk.salt
 
 Grøn sauce:
2 dl.mayonnaise
3 dl.creme fraiche
2-300 g.afdryppet spinat
1-2 tsk.italienske krydderier
2 tsk.kørvel
2 tsk.estragon
 


Tilbehør:
Serveres koldt med grøn sauce og flutes.
Opskrift:
Kalkunstykkerne drysses med salt, kommes i en dybfrostpose, og lægges i køleskabet et døgn. Herefter lægges de letsaltede kalkunstykker i en stor gryde med kogende vand. Kødet koges mørt under svag varme. Når stykkerne er ved at være kolde tages skindet af. Læg stykkerne på et fad med citronbåde, agurk og sorte oliven.være kolde



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13065 gange,
og udskrevet 153 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu