Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sprængt kalkun

Sprængt kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunvinge

Ukendt oprindelseslandKilde : Salling

Indsendt :





Ingredienser:
4 overvinger eller 4 stk underlår
5-6 spsk.salt
 
 Grøn sauce:
2 dl.mayonnaise
3 dl.creme fraiche
2-300 g.afdryppet spinat
1-2 tsk.italienske krydderier
2 tsk.kørvel
2 tsk.estragon
 


Tilbehør:
Serveres koldt med grøn sauce og flutes.
Opskrift:

Kalkunstykkerne drysses med salt, kommes i en dybfrostpose, og lægges i køleskabet et døgn. Herefter lægges de letsaltede kalkunstykker i en stor gryde med kogende vand. Kødet koges mørt under svag varme. Når stykkerne er ved at være kolde tages skindet af. Læg stykkerne på et fad med citronbåde, agurk og sorte oliven.være kolde




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12321 gange,
og udskrevet 135 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu