Sprængt kalkun

Sprængt kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunvinge

Ukendt oprindelseslandKilde : Salling

Indsendt :



Ingredienser:
4 overvinger eller 4 stk underlår
5-6 spsk.salt
 
 Grøn sauce:
2 dl.mayonnaise
3 dl.creme fraiche
2-300 g.afdryppet spinat
1-2 tsk.italienske krydderier
2 tsk.kørvel
2 tsk.estragon
 
Opskrift:
Kalkunstykkerne drysses med salt, kommes i en dybfrostpose, og lægges i køleskabet et døgn. Herefter lægges de letsaltede kalkunstykker i en stor gryde med kogende vand. Kødet koges mørt under svag varme. Når stykkerne er ved at være kolde tages skindet af. Læg stykkerne på et fad med citronbåde, agurk og sorte oliven.være kolde.

Serveres koldt med grøn sauce og flutes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13668 gange,
og udskrevet 161 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu