Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletter i flødesovs

Koteletter i flødesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Koteletter i flødesovs, billede 4 Koteletter i flødesovs, billede 1 Koteletter i flødesovs, billede 2 Koteletter i flødesovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4-6 koteletter
25 g.plantemargarine
2.5 dl.piskefløde
0.5 dl.tomatpure
1 lille pose frosne fine ærter
 salt
 peber
 paprika
 kulør
 


Opskrift:

Koteletterne krydres med salt, peber og paprika og brunes i margarinen på panden. Læg de brunede koteletter i bunden af et ovnfast fad.

Kog panden af med piskefløde og tilsæt tomatpure. Hvis du synes, der bliver for lidt sovs, kan du spæde lidt op med mælk, men pas på den ikke bliver for tynd. Tilsæt kulør og smag sovsen til med salt.

Hæld nu frosne ærter i sovsen, så de fylder godt. Varm sovsen igennem og hæld den over koteletterne.

Læg låg på eller stanniol over fadet og sæt det i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 30-45 minutter til koteletterne er møre.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (23 stemmer)

Opskriften er vist 62892 gange,
og udskrevet 1699 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sidsel  -  2011-11-01 18:21:11
Super lækkert.. Bruger dog ikke ærter :)


mig  -  2010-07-10 20:03:00
Rigtig god og nem ret. Jeg brugte ketchup ved fløden, børnene elskede det.


Anna-sofie  -  2007-04-22 12:43:03
mums lyder lækkert må prøves


Per  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg brugte 300 g. ærter, og det passede fint, retten er også god med ris som tilbehør.


Charlotte  -  0000-00-00 00:00:00
Prøv at brune nogle skivede champignoner i stegeskyen og læg dem ved kødet inden du koger panden af med piskefløde


Epstein (Brian Boesen)  -  0000-00-00 00:00:00
Utrolig dejlig og nem ret. Kræver ikke ret meget tid


mette  -  0000-00-00 00:00:00
Super gode og fint til gæster