Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rosenkål med kartofler i trykkoger

Rosenkål med kartofler i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
750 g.rosenkål
50 g.smør
1 revet løg
 salt
 sukker
 vand
1000 g.kartofler i skiver
 


Opskrift:

Den rensede rosenkål vendes i smør i den åbne gryde sammen med det revne løg, lidt salt og sukker og spædes herefter med vand. Trefoden sættes i gryden og kartoffelskiverne lægges lagvis i hulindsatsen og drysses med salt. Luk gryden og kog 4-6 minutter alt efter rosenkålens størrelse. Gryden afkøles og lukkes op.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9339 gange,
og udskrevet 141 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu