Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stuvet blomkål i trykkoger

Stuvet blomkål i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 blomkålshoved
30 g.smør
1 kopmælk
 salt
 muskatnød
 


Opskrift:

Blomkålen renses. 1½ kop vand hældes i gryden, den hullede indsats sættes på bunden af gryden og blomkålen anbringes heri, enten som buketter, eller hvis blomkålen skal koges hel, da med gennemskåret stok. Koges 4-5 minutter. Herefter tilberedes i en anden gryde en opbagning, der spædes med blomkålsvandet. Smag til med salt og muskat. Server blomkålen overhældt med sauce.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9875 gange,
og udskrevet 168 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu