Stuvet blomkål i trykkoger

Stuvet blomkål i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 blomkålshoved
30 g.smør
1 kopmælk
 salt
 Muskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
Blomkålen renses. 1½ kop vand hældes i gryden, den hullede indsats sættes på bunden af gryden og blomkålen anbringes heri, enten som buketter, eller hvis blomkålen skal koges hel, da med gennemskåret stok. Koges 4-5 minutter. Herefter tilberedes i en anden gryde en opbagning, der spædes med blomkålsvandet. Smag til med salt og muskat. Server blomkålen overhældt med sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 13264 gange,
og udskrevet 217 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu