Blomkålen renses.
1½ kop vand hældes i gryden, den hullede indsats sættes på bunden af gryden og blomkålen anbringes heri, enten som buketter, eller hvis blomkålen skal koges hel, da med gennemskåret stok.
Koges 4-5 minutter.
Herefter tilberedes i en anden gryde en opbagning, der spædes med blomkålsvandet.
Smag til med salt og muskat.
Server blomkålen overhældt med sauce.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 11035 gange, og udskrevet 192 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider