Torsk i hvidvinssauce med kartofler, kogt i trykkoger

Torsk i hvidvinssauce med kartofler, kogt i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.torsk
0.5 løg skåret i skiver
 persille hakket
1-2 glashvidvin
2 spsk.fløde
1 æggeblomme
 citronsaft
 salt
1-2 tomater
 
Opskrift:
Kom løg og tomater i gryden, hæld den flødeblandede hvidvin i og læg den rensede fisk i gryden. Stil trefoden herover. Stil hulindsatsen med de småtskårne kartofler, der er lagt i lag og saltet på trefoden. Luk gryden og kog i ca. 6 minutter. Afkøl gryden og luk den op. Anret fisken på et forvarmet fad. Smag saucen til med citronsaft og salt, rør den op med en æggeblomme og drys med persille. Giv grøn salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 13120 gange,
og udskrevet 299 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu