Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Torsk i hvidvinssauce med kartofler, kogt i trykkoger

Torsk i hvidvinssauce med kartofler, kogt i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.torsk
0.5 løg skåret i skiver
 persille hakket
1-2 glashvidvin
2 spsk.fløde
1 æggeblomme
 citronsaft
 salt
1-2 tomater
 


Opskrift:

Kom løg og tomater i gryden, hæld den flødeblandede hvidvin i og læg den rensede fisk i gryden. Stil trefoden herover. Stil hulindsatsen med de småtskårne kartofler, der er lagt i lag og saltet på trefoden. Luk gryden og kog i ca. 6 minutter. Afkøl gryden og luk den op. Anret fisken på et forvarmet fad. Smag saucen til med citronsaft og salt, rør den op med en æggeblomme og drys med persille. Giv grøn salat til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9867 gange,
og udskrevet 206 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu