Torsk i hvidvinssauce med kartofler, kogt i trykkoger
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Indsendt : Red : |
|
|
Kom løg og tomater i gryden, hæld den flødeblandede hvidvin i og læg den rensede fisk i gryden.
Stil trefoden herover.
Stil hulindsatsen med de småtskårne kartofler, der er lagt i lag og saltet på trefoden.
Luk gryden og kog i ca. 6 minutter.
Afkøl gryden og luk den op.
Anret fisken på et forvarmet fad.
Smag saucen til med citronsaft og salt, rør den op med en æggeblomme og drys med persille.
Giv grøn salat til.
|
|
Opskriften er vist 13120 gange,
og udskrevet 299 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne