Makrel i grønsagssauce i trykkoger

Makrel i grønsagssauce i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.makrel fersk
1 posesuppeurter frosne
 salt
 peber
20 g.margarine
1 spsk.hvedemel
 hakket persille
 
Opskrift:
Hæld 1½ kop vand i gryden og læg fisken i. Tilsæt suppeurterne og krydr godt. Luk gryden og kog i ca 5 minutter. Afkøl gryden og luk den op. Jævn saucen med en smørbolle, lad det hele koge hurtigt op og server med drys af persille.





karakterer:
Opskriften er vist 8939 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu