Kuller med dildsauce i trykkoger

Kuller med dildsauce i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
1000 g.kuller
0.5 citron
1 løg
1 duskdild
 salt
 
 fiskefond
 smør
 hvedemel
 fløde
 
Opskrift:
Hæld 1½ kop vand i gryden. Rens fisken, dryp den med citronsaft, salt den let og læg den i den hullede insats. Dæk fisken med løgskiver og dildgrene og sæt indsatsen på bunden af gryden. Luk gryden og kog 8-10 minutter.

Afkøl gryden og luk den op. Af fiskefonden, smør, mel og fløde tilberedes en sauce, der smages til med dild og citronsaft.

Server med pillekartofler.


karakterer:
Opskriften er vist 7060 gange,
og udskrevet 131 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu