Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Schweizer høne i trykkoger

Schweizer høne i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Schweiz

SchweizIndsendt :





Ingredienser:
1 høne
2.5 dl.vand
1 bdt.Suppeurter
 salt
 peber
3 spsk.margarine
3 løg
1 spsk.hvedemel
1 glasportvin
2 spsk.koncentreret tomatpure.
 


Opskrift:

Lad den istandgjorte høne og suppeurter koge i ¼ litter vand i den lukkede trykkoger i ca. 20 minutter. Afkøl gryden og luk den op. Del hønen i 8 dele. Tilsæt salt og peber og brun stykkerne i margarine. Lad finthakkede løg svitse med og drys med mel. Tilsæt portvin og så meget bouillon, at der bliver en let jævnet sovs. Til slut irøres tomatpureen. Luk gryden igen og lad den koge endnu 5 minutter. Afkøl gryden og luk den op. Server med ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (14 stemmer)

Opskriften er vist 8651 gange,
og udskrevet 170 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu