Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kogt høne med ris i trykkoger

Kogt høne med ris i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 suppehøne
 salt
 vand
1-2 kopper ris
1 suppevisk
 
Opskrift:
Den rensede og istandgjorte suppehøne sættes over i kogende saltvand. Luk gryden og kog 25-30 minutter alt efter hønens størrelse. Afkøl gryden, luk den op. Tag hønen op og trancher den. I mellemtiden tilberedes risen i trykkogeren. Brug lidt af suppen i kogevandet til risene. Server retten med grøn salat.






karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 15104 gange,
og udskrevet 288 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu