Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kogt høne med ris i trykkoger

Kogt høne med ris i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 suppehøne
 salt
 vand
1-2 kopper ris
1 suppevisk
 


Opskrift:

Den rensede og istandgjorte suppehøne sættes over i kogende saltvand. Luk gryden og kog 25-30 minutter alt efter hønens størrelse. Afkøl gryden, luk den op. Tag hønen op og trancher den. I mellemtiden tilberedes risen i trykkogeren. Brug lidt af suppen i kogevandet til risene. Server retten med grøn salat.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13438 gange,
og udskrevet 260 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu