Kogt høne med ris i trykkoger

Kogt høne med ris i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 suppehøne
 salt
 vand
1-2 kopper ris
1 suppevisk
 
Opskrift:
Den rensede og istandgjorte suppehøne sættes over i kogende saltvand. Luk gryden og kog 25-30 minutter alt efter hønens størrelse. Afkøl gryden, luk den op. Tag hønen op og trancher den. I mellemtiden tilberedes risen i trykkogeren. Brug lidt af suppen i kogevandet til risene. Server retten med grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 17910 gange,
og udskrevet 311 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu