Stegte svinehjerter i trykkoger

Stegte svinehjerter i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 svinehjerter
2 bdt.persille eller æbler/svesker eller fars som til frikadeller
50 g.margarine
 salt
 peber
 fløde
 ribsgele
1 kopvand eller bouillon
 
Opskrift:
Hjerterne befries for årestammer og vaskes, til alt blodet er fjernet. Fyld dem med persille, æbler og svesker eller fars. Luk dem med kødnåle eller bomuldsgarn, når de er fyldte.

Brun hjerterne i den åbne gryde, drys dem med salt og peber og hæld kogende vand ved. Luk gryden og steg i ca. 30 minutter.

Afkøl gryden langsomt og luk den op. Jævn skyen og skær hjerterne i skiver.

Server hjerterne med vildtsauce og brunede kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 27092 gange,
og udskrevet 534 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-29 14:20:10
Meget, meget godt og nemt at lave, jeg bruker ikke salt men har ikke salt på hjerterne ved steging eller kogning i men jeg brugede kartofler og ferdig sause som nesten alltids koger lenge, minsdt en time med den ferdi pakke og så sper jeg med kraften fra retten, men har Maggi bulion som krydderi ikke salt før en teskje i kogevannet.

  -   2011-05-06 09:34:16
Det er dejligt med svinehjerte

  -   2011-04-26 13:49:35
det smager godt

  -   2007-03-23 13:06:33
Hurra, endelig en opskrift med trykkoger. Har selv brugt samme opskrift med trykkoger, foruden hvilken jeg aldrig ville kunne nå at lave slow food

  -   2005-01-01 01:01:01
kanogså laves i stegegryde