Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Okseruller med palmemarv i trykkoger

Okseruller med palmemarv i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 skiveroksefilet
1 ds.palmehjerter
1 fedhvidløg
4 skiverrå skinke
1 rød peberfrugt
2 løg
 salt
 peber
 sennep
50 g.margarine
 bouillon
 hvedemel
 
Opskrift:
Okserouladerne drysses med salt og peber og smøres med sennep. Beklæd dem med en skive skinke, peberfrugt i strimler og hakket løg. Læg 1 stykke palmemarv på hvert kødstykke, rul dem sammen og luk med kødnål. Rulles i mel. Smelt margarinen i den åbne gryde og brun rullerne godt deri og spæd op med bouillon. Luk gryden og kog i 15-18 minutter. Køl gryden af og luk den op. Smag retten til og jævn om nødvendigt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7926 gange,
og udskrevet 128 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu