Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldt kalvebryst i trykkoger

Fyldt kalvebryst i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
750 g.kalvebryst
100 g.lever
150 g.hakket flæskesmåkød
50 g.bacon
1 løg
 lidt opblødt franskbrød
2.5 dl.suppe
1.25 dl.hvidvin
2 spsk.margarine
 salt
 peber
 merian
1 lille glas madeira
 hvedemel
 
Opskrift:
Lad slagteren skære en lomme i kalvebrystet og fyld den med følgende fars. Hakket løg der svitses i 1 spsk. margarine, bacontern og hakket lever, der steges med et par minutter og spædes med madeira. Bland dette godt med hakket kød og opblødt franskbrød samt krydderier i en skål. Fyld det i lommen og luk den med kødpinde. Gnid kødet med salt og peber. Smelt 1 spsk. margarine i den åbne gryde og brun kalvebrystet på alle sider. Spæd med suppe og hvidvin. Luk gryden og kog ca 20 minutter. Køl gryden af og luk den op. Jævn med mel og smag til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8593 gange,
og udskrevet 160 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu