Kalvenyresteg i trykkoger

Kalvenyresteg i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalve nyresteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
750 g.kalvenyrestykke
1 tomat
50 g.margarine
 salt
1 kophvidvin
1 kopbouillon
0.5 kopfløde
1 spsk.hvedemel
 
Opskrift:
Kødet saltes og brunes godt i den åbne gryde. Spæd med suppe og hvidvin. Læg tomaten i. Luk gryden og kog i ca 20 minutter. Afkøl gryden og luk den op. Smag sovsen til med fløde, jævn den med melet og krydr den.





karakterer:
Opskriften er vist 8383 gange,
og udskrevet 145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu