Kalvegryde i trykkoger

Kalvegryde i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.skært kalvekød
1 lille ds. champignoner
1 lille løg
40 g.fedt eller margarine
1 spsk.hvidvin
2.5 dl.hvidvin
 salt
 peber
 
Opskrift:
Puds kødet pænt af og skær det i ca. 2 cm store tynde skiver med en skarp kniv. Brun fedtstoffet i den åbne gryde og læg kødet i. Vend det hurtigt, det skal ikke brunes, kun få en hvidlig overflade. Kom det hakkede løg i og svits det med et øjeblik. Drys mel over. Spæd med hvidvin, evt. lidt champignonvand eller suppe. Smag til med salt og peber og kom champignonerne i. Luk gryden og kog ca 6 minutter. Afkøl gryden og luk den op.





karakterer:
Opskriften er vist 16623 gange,
og udskrevet 296 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu