Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalvegryde i trykkoger

Kalvegryde i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.skært kalvekød
1 lille ds. champignoner
1 lille løg
40 g.fedt eller margarine
1 spsk.hvidvin
2.5 dl.hvidvin
 salt
 peber
 


Opskrift:

Puds kødet pænt af og skær det i ca. 2 cm store tynde skiver med en skarp kniv. Brun fedtstoffet i den åbne gryde og læg kødet i. Vend det hurtigt, det skal ikke brunes, kun få en hvidlig overflade. Kom det hakkede løg i og svits det med et øjeblik. Drys mel over. Spæd med hvidvin, evt. lidt champignonvand eller suppe. Smag til med salt og peber og kom champignonerne i. Luk gryden og kog ca 6 minutter. Afkøl gryden og luk den op.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11146 gange,
og udskrevet 236 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu