Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karrygryde i trykkoger

Karrygryde i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
750 g.magert flæskesmåkød
45 g.margarine
3 løg
3 dl.vand
25 g.hvedemel
 salt
 peber
 kulør
 


Opskrift:

Kødet skæres i firkanter og brunes i margarinen i den åbne gryde. Tilsæt karry og herefter de hakkede løg. Når det er svitset lidt, hældes kogende vand og salt på. Luk gryden og kog ca 5 minutter. Afkøl gryden hurtigt og åben. Jævn skyen med melet. Smag til med krydderier og tilsæt kulør. Server retten med løse ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12916 gange,
og udskrevet 277 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

k.j  -  2014-06-28 13:56:56
karrygryde - men under indgridienser står der ikke noget om karry ???