Irish stew i trykkoger

Irish stew i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.lammekød skåret i terninger
1 lille hvidkålshoved
3-4 gulerødder
1-2 porrer
1 løg
1 selleri
500 g.kartofler
 lidtMuskatnød, friskrevet
 salt
 peber
 hakket persille
1.5-3 koppervand eller suppe
 
Opskrift:
Svits kødet let i den åbne hurtigkoger og spæd med 1½-3 kopper vand eller suppe. Luk gryden og kog ca 8 minutter. Afkøl gryden og luk den op. Kontroller, om der stadig er nok væde i gryden. Kom de snittede grønsagerne og de øvrige ingredienser i i gryden og ryst det hele godt sammen. Luk gryden igen og kog endnu 5-7 minutter. Afkøl gryden og luk den op. Smag retten til og drys med hakket persille. Server retten med salat.





karakterer:
Opskriften er vist 20033 gange,
og udskrevet 486 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-09-17 17:51:24
Super god opskrift. Varmer godt nu det er blevet lidt koldere. Super godt til vinter :) Har lavet det med skært oksekød i klump som også var rigtigt godt. Mvh. Martin KBH.N