Irish stew i trykkoger
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
|
|
Svits kødet let i den åbne hurtigkoger og spæd med 1½-3 kopper vand eller suppe.
Luk gryden og kog ca 8 minutter.
Afkøl gryden og luk den op.
Kontroller, om der stadig er nok væde i gryden.
Kom de snittede grønsagerne og de øvrige ingredienser i i gryden og ryst det hele godt sammen.
Luk gryden igen og kog endnu 5-7 minutter.
Afkøl gryden og luk den op.
Smag retten til og drys med hakket persille.
Server retten med salat.
|
|
Opskriften er vist 20606 gange,
og udskrevet 491 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Martin Kbh.n - 2021-09-17 17:51:24 Super god opskrift. Varmer godt nu det er blevet lidt koldere. Super godt til vinter :) Har lavet det med skært oksekød i klump som også var rigtigt godt. Mvh. Martin KBH.N |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne